Office Assistant (24 uur per week)

  • Operations
  • Enschede, Netherlands

Office Assistant (24 uur per week)

Job description

Ben jij die enthousiaste en professionele Office Assistant die we zoeken? Ben je een geweldige organisator, ben je klantgericht en wil je samenwerken met ambitieuze en spontane collega's en het gezicht van ons kantoor zijn? Dan zijn we op zoek naar jou!


Jouw rol als Office Assistant bij Xsens

Aan de receptie ben je het eerste aanspreekpunt voor alle gasten die ons kantoor komen bezoeken. Je beantwoordt de telefoontjes van (potentiële) klanten, leveranciers en collega’s en zorgt ervoor dat alle verzoeken hieromtrent worden afgehandeld.

Naast deze twee belangrijke zaken, ben je o.a. ook verantwoordelijk voor het bestellen van allerhande kantoorbenodigdheden, het boeken van reizen en aanvragen van visa voor collega’s. Het plannen van vergaderingen, het behandelen van de binnenkomende post zijn ook werkzaamheden die dagelijks terugkomen. Uiteraard is het belangrijk dat je oog hebt voor je omgeving zodat het pand in zijn geheel een nette en verzorgde uitstraling heeft. Daarnaast spring je af en toe bij voor het verzorgen van de opstelling van een ruimte voor een vergadering. Kortom een dag is nooit hetzelfde.

In deze functie werk je als onderdeel van het Front-Office team op onze vestiging in Enschede, samen houden we ons kantoor draaiende!


Requirements

Je bent een enthousiaste regelneef en team-player; je kunt zelfstandig werken, ziet belangrijke zaken en neemt initiatief voor wat betreft werkzaamheden op kantoor. Je bent klantgericht en een goede multi-tasker. Het is belangrijk dat je vloeiend engels spreekt, daarnaast is kennis van de Duitse taal een pre. Daarnaast kun je werken met Outlook, Word, Excel en Powerpoint. Je hebt een MBO+-diploma met enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol.


Je bent 24 uur per week inzetbaar.


Werken bij Xsens

Xsens biedt een positie in een innovatief, ambitieus en internationaal bedrijf. Ons team kan worden gekenmerkt als spontaan en gedreven, met een passie voor technologie in een multiculturele en multidisciplinaire omgeving. De informele cultuur zorgt voor persoonlijke input, groei en ontwikkeling.